Trouwlocaties

Home > Trouwlocaties

Trouwlocaties

Trouwen in het gemeentehuis

Het gemeentehuis in Burgum is onze vaste trouwlocatie. Dit betekent dat er een gemeentebode aanwezig is bij huwelijken die op het gemeentehuis worden gesloten. Er is geen gemeentebode aanwezig bij de gratis huwelijken.

Bellenblaas gebruiken en/of ballonnen oplaten is toegestaan. Het is niet toegestaan om rijst of confetti te strooien in of bij het gemeentehuis. Dit heeft te maken met de veiligheid en de eventuele volgende huwelijken.

Incidentele trouwlocaties

In de gemeente Tytsjerksteradiel is het ook mogelijk om te trouwen in een andere trouwlocatie dan hier genoemd. Bijvoorbeeld op de boerderij van je tante of op een plek waar je speciale herinneringen aan hebt.

Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Deze voorwaarden zijn beschreven in de ‘Beleidsregels incidentele trouwlocaties in Tytsjerksteradiel’. Voor de voorwaarden ga je naar 'Regels voor een incidentele trouwlocatie'.

Trouwen in Tytsjerksteradiel

Wil je informatie over trouwen of een geregistreerd partnerschap in de gemeente Tytsjerksteradiel? Wij hopen dat je op deze website alle antwoorden op je vragen kunt vinden!

Als dat niet lukt kun je het reactieformulier invullen of bellen naar telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer).