Maaike Kingma

Home > Trouwambtenaren > Maaike Kingma

Maaike Kingma

Je trouwdag ... De mooiste dag van je leven?

Persoonlijk vind ik het altijd een beetje te vroeg om dat op jullie trouwdag al te zeggen. Want ik hoop natuurlijk dat er na die dag nog heel veel mooie en bijzondere dagen zullen volgen. En ik hoop altijd maar dat jullie, wanneer jullie oud zijn en terugkijken op jullie leven, tegen elkaar zullen zeggen; ja, onze trouwdag was ook één van de mooiste dagen in ons leven. En aan één van de mooiste dagen in jullie leven mag ik als ambtenaar van de burgerlijke stand in Tytsjerksteradiel een bijdrage leveren.

Ik ben Maaike Kingma, geboren op 4 augustus 1963 in de gemeente Tytsjerksteradiel. Ik woon samen met mijn partner in Sumar en ben moeder van vier kinderen. Mijn werk als groepsbegeleider B bij Talant op een woonlocatie in Burgum doe ik met heel veel plezier. In mijn vrije tijd ben ik lid van muziekvereniging “de Lofstem “ in Sumar.

Sinds mei 2000 ben ik bijzonder ambtenaar en dit is ook een grote hobby van me geworden. Het is prachtig om twee mensen in korte tijd te leren kennen en dan op de huwelijksdag met een heel persoonlijk verhaal te komen. Dit doe ik zowel in mijn eigen ”memmetaal" als in het Nederlands. Elke keer weer een grote uitdaging. We hebben in de gemeente Tytsjerksteradiel sfeervolle locaties om te trouwen en elk bruidspaar is vrij om een favoriete locatie uit te zoeken. Geef dit wel ruim van te voren aan. Samen kunnen we er een prachtige plechtigheid van maken.

Voor toekomstige bruidsparen heb ik een goede tip: Denk goed na over je huwelijksdag en doe het op je eigen manier. Geef dit ook duidelijk aan zodat je later nooit denkt: ik had het toch anders willen doen.

Misschien ontmoet ik jullie binnenkort en mag ik aanwezig zijn op één van de mooiste dagen van jullie leven.


Contact opnemen

Voor een (betaald) huwelijk of partnerschap na 1 september 2018 leg je als bruidspaar zelf contact met je BABS naar keuze. Voordat jullie dit doen, moet de digitale aangifte ('ondertrouw') afgerond zijn. Tijdens deze aangifte wordt de trouwdatum vastgelegd. Voor een gratis huwelijk/partnerschap kun je geen BABS kiezen (de BABS wordt dan geregeld door de gemeente).

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 2393 4898
E-mailadres: maaikekingma1@gmail.com

Trouwen in Tytsjerksteradiel

Wil je informatie over trouwen of een geregistreerd partnerschap in de gemeente Tytsjerksteradiel? Wij hopen dat je op deze website alle antwoorden op je vragen kunt vinden!

Als dat niet lukt kun je het reactieformulier invullen of bellen naar telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer).