Aukje de Groot - Dotinga

Home > Trouwambtenaren > Aukje de Groot - Dotinga

Aukje de Groot - Dotinga

Wat is er nou mooier dan gevraagd te worden om Babs te worden? Ik vind het een cadeautje om heel dichtbij in het leven van twee mensen te mogen kijken. Twee mensen die bewust voor elkaar hebben gekozen en dit willen uiten aan elkaar, aan hun familie vrienden en aan de wet.

Deze dag, waarin je de liefde viert, is een feestje. Of je het nu viert met toeters en bellen of het juist heel intiem houdt. Het is fijn om elkaar alvorens de huwelijkssluiting te ontmoeten en kennis te maken. Zodat  je ook vertrouwd met elkaar bent en alles door kunt nemen aangaande de huwelijkstoespraak, over dat wat wenselijk is met een persoonlijke tint.

Want daar gaat het om en niet om mij, maar ik mag me hier even voorstellen: Ik ben Aukje de Groot - Dotinga en getrouwd met Henk de Groot. Samen hebben we twee dochters: Anna-Berber & Brecht-Jacobien. Mijn achtergrond ligt als boerendochter in Stiens welke ik heb verruild voor de wâlden.

Jarenlang heb ik gewerkt als kapster. Daarna heb ik mij toegespitst in de advertentieverkoop van Actief en mij als cliëntadviseur toegelegd in de wereld van het grote geld bij de Friesland Bank.

Op dit moment zijn mijn man en ik dagelijks werkzaam in ons bedrijf Groot in BHV & Brandbeveiliging welke zich toespitst in de hulpverleningsopleidingen en controle onderhoud, levering van brandbeveiliging, AED’s en verbandmiddelen. Daarnaast  heb ik nog een leuke functie als haarpanellid bij Philips.


Contact opnemen

Voor een (betaald) huwelijk of partnerschap na 1 september 2018 leg je als bruidspaar zelf contact met je BABS naar keuze. Voordat jullie dit doen, moet de digitale aangifte ('ondertrouw') afgerond zijn. Tijdens deze aangifte wordt de trouwdatum vastgelegd. Voor een gratis huwelijk/partnerschap kun je geen BABS kiezen (de BABS wordt dan geregeld door de gemeente).

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 2112 4200
E-mailadres:  info@grootinbhv.nl

Trouwen in Tytsjerksteradiel

Wil je informatie over trouwen of een geregistreerd partnerschap in de gemeente Tytsjerksteradiel? Wij hopen dat je op deze website alle antwoorden op je vragen kunt vinden!

Als dat niet lukt kun je het reactieformulier invullen of bellen naar telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer).