Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Hier kunt u lezen welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Wegwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers)hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Plaatsen bewegwijzering Rondweg Hurdegaryp op 28 juni

  Woensdagavond 28 juni worden er portaalborden geplaatst op de Rondweg Hurdegaryp ( N355, Noarder Omwei) nabij de ovonde. Portaalborden zijn de bewegwijzeringsborden die boven de rijbaan aan een portaal hangen. De weggebruiker kan zo gemakkelijker de weg naar zijn/haar bestemming vinden. Daarbij draagt het bij aan een grotere verkeersveiligheid. De huidige gele borden met zwarte tekst in de bermen komen daarmee te vervallen.

  Lees verder
 • Groot asfaltonderhoud 2017

  Maandag 19 juni gaat het groot asfaltonderhoud in de gemeente Tytsjerksteradiel van start. De asfalteringswerkzaamheden vinden plaats in week 25 t/m 31 en worden uitgevoerd door Oosterhof Holman Infra bv. Bestemmingsverkeer is vaak mogelijk en het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

  Lees verder
 • Kansen in kernen Burgum van start

  Maandag 29 mei 2017 gaat de reconstructie van start van de H.W.K. Ridder Huyssen van Kattendijkeweg en de Noordersingel, ook wel bekend als de ‘Grutte Dyk’, in Burgum. Aannemersbedrijf KWS uit Leek voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Tytsjerksteradiel.

  Lees verder
 • Herstraten Zevenhuisterweg Noardburgum

  In week 22 tot en met week 29 wordt de Zevenhuisterweg in Noardburgum, van huisnummer 88 tot nummer 114, herstraat.

 • Nutsbedrijven aan de slag in Hurdegaryp

  Gas-, water- en elektriciteitsbedrijven gaan alvast werkzaamheden uitvoeren voor Kansen in Kernen Hurdegaryp en gaan eigen leidingen aanpassen. Zij starten met de werkzaamheden tussen 8 en 15 mei en naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind 2017 klaar.

  Lees verder
 • Herstart rioleringswerkzaamheden

  Zoals eerder vermeld zijn de rioleringswerkzaamheden tijdelijk gestopt in verband met kwaliteitsproblemen. Onze aannemer Insituform heeft deze problemen opgelost en gaat weer verder met de rioleringswerkzaamheden. De rioleringswerkzaamheden bestaan uit de renovatie van de riolering op een aantal locaties binnen de gemeente. De renovatie wordt uitgevoerd door middel van een moderne methode, waardoor de straat niet open hoeft. De weg wordt wel afgesloten, maar door deze methode zijn de werkzaamheden sneller afgerond. De overlast blijft daardoor beperkt.

  Lees verder
Archief

Contact opnemen

gemeente@t-diel.nl

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

Telefoonnummer 14 0511
bellen vanuit het buitenland

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Bereikbaarheid bij calamiteiten

Suggesties voor verbeteringen van deze website?