Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Hier kunt u lezen welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Wegwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers)hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Kansen in kernen Burgum van start

  Maandag 29 mei 2017 gaat de reconstructie van start van de H.W.K. Ridder Huyssen van Kattendijkeweg en de Noordersingel, ook wel bekend als de ‘Grutte Dyk’, in Burgum. Aannemersbedrijf KWS uit Leek voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Tytsjerksteradiel.

  Lees verder
 • Herstraten Zevenhuisterweg Noardburgum

  In week 22 tot en met week 29 wordt de Zevenhuisterweg in Noardburgum, van huisnummer 88 tot nummer 114, herstraat.

 • Nutsbedrijven aan de slag in Hurdegaryp

  Gas-, water- en elektriciteitsbedrijven gaan alvast werkzaamheden uitvoeren voor Kansen in Kernen Hurdegaryp en gaan eigen leidingen aanpassen. Zij starten met de werkzaamheden tussen 8 en 15 mei en naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind 2017 klaar.

  Lees verder
 • Herstraten Kloosterlaan Burgum

  Maandag 20 maart begint de gemeente met het herstraten van de Kloosterlaan in Burgum (tussen Kolfbaan en Tussenijken/Menno van Coehoornweg). De werkzaamheden gaan ongeveer 9 weken duren.

 • Herstart rioleringswerkzaamheden

  Zoals eerder vermeld zijn de rioleringswerkzaamheden tijdelijk gestopt in verband met kwaliteitsproblemen. Onze aannemer Insituform heeft deze problemen opgelost en gaat weer verder met de rioleringswerkzaamheden. De rioleringswerkzaamheden bestaan uit de renovatie van de riolering op een aantal locaties binnen de gemeente. De renovatie wordt uitgevoerd door middel van een moderne methode, waardoor de straat niet open hoeft. De weg wordt wel afgesloten, maar door deze methode zijn de werkzaamheden sneller afgerond. De overlast blijft daardoor beperkt.

  Lees verder
 • Werkzaamheden aanleg van de nieuwe rotonde Burgum

  Vanaf dinsdag 10 januari 2017 is het niet meer mogelijk om vanaf de brug Burgum of vanaf Quatrebras via de kruising richting de Prins Bernhardstraat/Gaestmabuorren te rijden.

  Lees verder
 • Afsluiting brug Binnendijk Ryptsjerk

  Vanaf het nieuwe jaar wordt de brug aan de Binnendijk in Ryptsjerk vervangen en verhoogd. Daarom is vanaf 9 januari de Binnedijk gestremd voor verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een tijdelijke brug. De stremming duurt tot ongeveer week 22. De omleiding wordt door middel van bebording aangegeven.

  Lees verder
 • Herstraten Rinia van Nautaweg en Dr. E. Wassenberghstrjitte Gytsjerk

  Vanaf maandag 27 juni starten de herstratingswerkzaamheden van de Rinia van Nautaweg en de Dr. E. Wassenberghstrjitte in Gytsjerk. De werkzaamheden zullen ongeveer 15 weken duren. Tijdens de bouwvak (week 31, 32 en 33) zal er geen stremming voor het doorgaand verkeer.

 • Herstraatwerkzaamheden Feitsmastrjitte Noardburgum

  Lees verder
Archief

Contact opnemen

gemeente@t-diel.nl

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

Telefoonnummer 14 0511
bellen vanuit het buitenland

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Bereikbaarheid bij calamiteiten

Suggesties voor verbeteringen van deze website?