Bouwbedrijf Swart uit Eastermar ontvangt 10e vignet Meiinoar Meidwaan

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Nieuws > Bouwbedrijf Swart uit Eastermar ontvangt 10e vignet Meiinoar Meidwaan

Bouwbedrijf Swart uit Eastermar ontvangt 10e vignet Meiinoar Meidwaan

RSS
Dit item is verlopen op 31-01-2019.

Maandag 12 november werd door wethouder Gelbrig Hoekstra-Mozes aan bouwbedrijf Swart het vignet Meiinoar Meidwaan uitgereikt. Het vignet werd voor de 10e keer uitgereikt en is bedoeld voor bedrijven die kansen en mogelijkheden bieden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf heeft 3 jaar geleden de eerste kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt aangenomen en recent hebben ze een tweede kandidaat deze mooie kans binnen hun bedrijf geboden. “Werkgevers zoals bouwbedrijf Swart die bijdragen aan het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt moeten herkenbaar zijn en erkenning krijgen voor hun maatschappelijke bijdrage” aldus de wethouder.

Bouwbedrijf Swart

Bouwbedrijf Swart is al 100 jaar een begrip in de gemeente Tytsjerksteradiel en daarbuiten als veelzijdig aannemer. “Binnen het bedrijf kijken we samen met een jobcoach van de gemeente naar welke taken aangepast kunnen worden op de vaardigheden van de werknemer. De maatschappij is aan het verharden waarbij alleen de laagste prijs geldt. Als bedrijf zijn we er trots op dat we tijd en ruimte kunnen bieden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden en een kans te bieden binnen het bedrijf “ aldus directeur Taeke Offringa.

Contact opnemen

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

gemeente@t-diel.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Suggesties voor verbeteringen van deze website?