Beter afvalinzameling en –scheiden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Nieuws > Beter afvalinzameling en –scheiden

Beter afvalinzameling en –scheiden

RSS
Dit item is verlopen op 24-07-2017.

Vult u de vragenlijst in?

De gemeente is verantwoordelijk voor het inzamelen van ons huishoudelijk afval. Maar u als inwoner bepaalt hoe u uw afval scheidt en hoeveel afval u produceert. In de toekomst willen we de doelstellingen van de Rijksoverheid volgen, namelijk dat 90% van al ons huishoudelijk afval gescheiden wordt aangeboden en dat de hoeveelheid restafval fors minder wordt. Dit is belangrijk omdat grondstoffen steeds schaarser worden en de inzameling en verwerking van afval steeds duurder wordt. 

Uw mening telt

Wij zijn benieuwd naar uw mening en ideeën over afvalinzameling en -scheiden. Op die manier krijgen wij inzicht in hoe wij de doelstelling kunnen gaan behalen. Daarom willen wij u vragen om deze vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten en is anoniem. 

Onder de deelnemers verloten we 5 cadeaubonnen van €25. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Dan kunt u aan het eind van de enquête uw naam, adres en e-mailadres invullen. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verloten van de cadeaubonnen.

De vragenlijst

De vragenlijst is hier digitaal in te vullen of op papier (de vragenlijst kan niet meer ingevuld worden). De papieren versie vindt u bij de balie van het gemeentehuis of vraag er een aan via tel. 14-0511.

Verder meedenken?

Via de enquête kunt u zich ook aanmelden voor de klankbordgroep. Wij gaan samen met deze klankbordgroep, in 2 bijeenkomsten, verder praten over de toekomstige afvalinzameling.

Contact opnemen

gemeente@t-diel.nl

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

Telefoonnummer 14 0511
bellen vanuit het buitenland

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Bereikbaarheid bij calamiteiten

Suggesties voor verbeteringen van deze website?