Burgum

Burgum

Vanaf 5 maart is de doorgaande weg, vanaf de Esso tot boven de kruising ter hoogte van Auto Schat, afgesloten voor verkeer. KWS is dan bezig met de aanleg van 2 rotondes en met de herinrichting van het wegvak daartussen. De omleiding gaat maximaal 10 weken duren.

Omleiding

De omleidingsroute gaat via de Zomerweg, Kloosterlaan en de Dr. B. Hornstrasingel. Dit geldt ook voor de bussen. Het bedrijventerrein en de woonwijken in Burgum West zijn bereikbaar via een aangelegde by-pass. Bestemmingsverkeer kan op de Oude Commissieweg rijden tot aan en vanaf de by-pass bij Auto Schat.

Klik op afbeelding voor een groter formaat.

Blijf op de hoogte

Aannemer KWS houdt bovendien wekelijks spreekuur in het gemeentehuis van 15.00 tot 16.00 uur. Daar kunt u terecht voor vragen. Kijk ook op de Facebookpagina van KWS: www.facebook.com/kikburgum.

Veiligheid

De gemeente en KWS hebben oog voor het ontstaan van mogelijke overlast op de omleidingsroute en willen onveilige situaties voorkomen. Daarvoor treffen wij maatregelen. Uw suggesties zijn daarbij welkom. Neemt u deel aan het verkeer? Heb dan oog voor andere weggebruikers en neem de snelheidsbeperking in acht. Vermijd zoveel mogelijk de omleidingsroute en maak gebruik van de Centrale As naar en uit Burgum.


Toekomstbeeld doorgaande weg Burgum 

Het Definitief Ontwerp (D.O.) Kansen in Kernen Burgum is op 14 februari 2017 vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders.

Bovenstaande film toont het toekomstbeeld op concept niveau en is gedateerd.

Contact opnemen

gemeente@t-diel.nl

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

Telefoonnummer 14 0511
bellen vanuit het buitenland

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Bereikbaarheid bij calamiteiten

Suggesties voor verbeteringen van deze website?